Onze werkwijzeOm uw beplantingsproject perfect op maat te leveren

Stap 1: De offerte aanvraag

Begin het project met een eenvoudige offerte aanvraag. Wat je wensen ook zijn voor de ruimte, wij staan klaar om ze te realiseren. Zodra we de aanvraag ontvangen, gaan we direct aan de slag. We zoeken naar de producten die het beste aansluiten bij je specifieke behoeften en voorkeuren.

 

Heb je liever dat onze ervaren collega’s jouw locatie bezoeken om uw wensen persoonlijk te bespreken en direct advies te verstrekken over de beplanting? Dat kan! Onze experts komen graag langs om je te adviseren over de ideale kunstplanten voor je ruimte. Welke planten passen goed op welke locatie in de ruimte? Welke potten en planten vormen een mooie match? En welk groen is er beschikbaar om de gewenste sfeer te creëren?

Voor het bezoek op locatie brengen wij kosten in rekening op basis van de reistijd, besluit je akkoord te gaan met de offerte? Dan worden deze gemaakte kosten uiteraard verrekend.

Bezoek op locatie aanvragen Offerte opvragen

Stap 2: Een op maat gemaakt voorstel

Zodra we de offerteaanvraag hebben ontvangen, starten wij met het creëren van een gepersonaliseerd voorstel dat aansluit op je behoeften en visie. Onze ervaren teamleden zetten zich in om je ideeën en wensen om te zetten in een tastbaar concept.

Door middel van visuele voorbeelden en sfeerimpressies brengen we het idee tot leven, zodat je een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat.

Ons doel is niet alleen om je te verrassen met een maatwerkvoorstel dat uw verwachtingen overtreft, maar ook om je verwachtingen ten aanzien van de prijs te overtreffen.

Stap 3: Implementatie en montage

Doordat we ons gehele assortiment op voorraad hebben, kunnen we na akkoord, vrijwel direct aan de slag met het project.

In deze fase komt ons projectteam bij je op locatie langs om de kunstbeplanting te monteren. Onze vriendelijke collega’s zorgen ervoor dat de beplanting nauwkeurig en naar je wens wordt gemonteerd.

We besteden extra aandacht aan details, zodat de kunstbeplanting echt tot zijn recht komt. Onze medewerkers gebruiken purschuim om de planten stevig te bevestigen, toppen het af met boomschors, modelleren de bladeren vakkundig en plaatsen de producten precies zoals je het wenst. We streven ernaar om snel installatie te installeren, zodat je direct kunt genieten van de nieuwe sfeervolle toevoeging in de ruimte.

Stap 4: Genieten van langdurig groen

Zodra de kunstbeplanting van hoogwaardige producten eenmaal is geïnstalleerd, kan je er voor een lange periode van genieten. Dankzij de hoge kwaliteit van onze producten behoudt de beplanting haar schoonheid gedurende ruim 10 jaar. Je hoeft je geen zorgen te maken over verkleuring, verwelking of andere tekenen van achteruitgang, waardoor je continu kan genieten van een prachtig groene omgeving en frisse sfeer in de ruimte. Onze producten zijn ontworpen en geselecteerd zodat ze langdurig meegaan, waardoor de investering zich op lange termijn terugbetaald.

Een kunstbeplantingsplan op maat?

Vraag hier een offerte aan, we gaan graag met je aanvraag aan de slag! Vanaf het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, we nemen het project graag uit handen.

 

Adres
Waarmee kunnen we helpen?
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.