Kantoren

Een inspirerende omgeving voor medewerkers èn klanten

Maak de kantoorruimte groener met de hoogwaardige kunstplanten van Easyplants Projecten. Laat werknemers zich omringen in het groen, wat zorgt voor een inspirerende werkomgeving. Met onze op maat gemaakte projectbeplanting kun je de visie van het bedrijf tot leven brengen en de gewenste indruk achterlaten op zowel medewerkers als bezoekers.

Bekijk al onze diensten

Beplanting op maat

Geef je kantoor een unieke groene identiteit met de op maat gemaakte groenprojecten van Easyplants. Of het nu gaat om kunstige muren, plafondbeplanting, natuurgetrouwe bomen, plantenbakken of sfeervolle en kleurrijke boeketten, wij bieden maatwerkoplossingen die perfect passen bij de uitstraling en visie van uw bedrijf.

Een op maat gemaakt plan ontvangen?

Onderhoudsvrije kunstplanten

Vergeet de beplanting water te geven, te snoeien en het controleren op zonlicht; met onze hoogwaardige kunstbeplanting geniet je het hele jaar door van de levendige uitstraling, zonder enige moeite. Zelfs op onbereikbare hoogtes met onze plafondbeplanting. Het onderhoudsvrije karakter van onze beplanting maakt het ideaal voor drukke kantooromgevingen, waar de focus ligt op productiviteit en efficiëntie.

Je hoeft je geen zorgen te maken over verwelking, verkleuring of bladverlies; onze kunstbeplanting blijft mooi, seizoen na seizoen. Dit betekent niet alleen minder gedoe, maar ook lagere onderhoudskosten op de lange termijn. Bij kunstbeplanting zit je namelijk niet vast aan dure onderhoudscontracten. Na het monteren van de kunstbeplanting vergen de producten geen enkele vorm van onderhoud en kun je er blijvend van genieten.

 

 

Offerte opvragen

Een kale muur op kantoor?

Plaats een indrukwekkende greenwall

Bekijk aanbod
Adres
Waarmee kunnen we helpen?
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.