Over EasyplantsOntmoet het team

Management

Tien jaar geleden nam Sven de verkoop van kunstbloemen en kunstplanten over van zijn vader, er was tot zijn verbazing namelijk veel vraag naar deze producten. Op de tennisbaan ontmoette hij Didier, ze zagen al snel dat ze goed zouden samenwerken als zakenpartners.

Didier sloot zich al snel aan bij Easyplants en na veel jaren toewijding werd hij mede-eigenaar van het bedrijf. Hun vriendschap en zakelijke samenwerking groeiden, en samen hebben ze Easyplants geleid naar waar het nu is; dé online marktleider in kunstplanten!

Sven

Didier

Klantenservice

Wanneer je contact met Easyplants opneemt, kom je direct in contact met ons klantenserviceteam, bestaande uit Ayse, Damien en Imke. Dit betekent dat je altijd een vast aanspreekpunt hebt bij een van deze medewerkers, waardoor we snel en efficiënt kunnen communiceren. Door korte lijnen zorgen we ervoor dat we direct beschikbaar zijn om al je vragen te beantwoorden en om offertes op maat voor je te maken. Bij Easyplants streven we ernaar om een persoonlijke ervaring te bieden aan al onze klanten. We kijken ernaar uit om je te helpen met al je behoeften op het gebied van kunstplanten op maat!

Kom in contact met ons

Imke

Ayse

Damien

Showroom en bloemisten

In onze showroom staan de volgende medewerkers klaar om klanten te verwelkomen en te voorzien van advies. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en staan klaar om te helpen bij het vinden van de perfecte kunstplanten en bloemen voor elke ruimte en laten graag de hoogwaardige kwaliteit zien.

Onze showroommedewerkers creëren ook de prachtige boeketten en arrangementen van kunstbloemen. De opgeleide bloemisten stellen met zorg en aandacht boeketten samen die niet van echt te onderscheiden zijn en die een blijvende indruk achterlaten, helemaal naar wens van de klant.

Of het nu gaat om het kiezen van de juiste planten voor een specifieke ruimte, het samenstellen van een prachtig boeket of het geven van advies, onze showroommedewerkers staan klaar om je te helpen.

 

 

Bekijk de mooiste bloemstukken

Sacha

Marijne

Jill

Projectteam

Bij Easyplants hebben we een projectteam dat zich richt op het leveren van op maat gemaakte kunstplantoplossingen.

Onze projectleider Dio is verantwoordelijk voor het coördineren van het project, uiteindelijke installatie. Hij begrijpt de  wensen en kan deze vertalen naar een uniek concept.

Onze monteurs zorgen dat de installatie van de kunstplanten vlekkeloos verloopt. Zij zorgen ervoor dat de materialen op tijd en op de juiste plaats worden geleverd. Met oog voor detail zorgen ze ervoor dat elk project wordt afgerond met het gewenste resultaat.

Ons projectteam staat klaar om al je wensen te vervullen en uw ruimte te transformeren met op maat gemaakte kunstbeplanting.

Dio

Nazar

Marlon

Marketing

Ons marketingteam bestaat uit drie medewerkers, elk met hun eigen expertise om onze merknaam te laten groeien en om Easyplants onder de aandacht te brengen.

Onze SEO- en SEA-expert Nick zorgt ervoor dat onze website optimaal presteert in zoekmachines, waardoor klanten ons gemakkelijk kunnen vinden wanneer ze op zoek zijn naar hoogwaardige kunstplanten en bloemen.

We verkopen niet alleen via onze eigen webshop, maar ook via grote online platforms zoals Amazon en bol.com. Mathijs, onze specialist in verkoop via deze kanalen zorgt ervoor dat onze producten goed gepresenteerd worden.

Ons social media- en influencer marketingmedewerker Anouk werkt aan het opbouwen van onze aanwezigheid op verschillende sociale mediaplatforms en het samenwerken met influencers om ons merk te promoten.

Samen streven zij ernaar om Easyplants een bekend en geliefd merk te maken.

Mathijs

Anouk

Nick

Warehouse

In ons warehouse zijn onze medewerkers constant in de weer, met als doel ervoor te zorgen dat alle bestellingen goed worden verwerkt en zo op tijd bij onze klanten worden afgeleverd.

Ze werken in het warehouse, waar ze de producten selecteren en verpakken voor verzending. Ze controleren elke bestelling om ervoor te zorgen dat alles compleet en van de hoogste kwaliteit is voordat het bij Easyplants de deur uit gaat.

Onze medewerkers werken samen als een goed geolied team om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestelling op tijd en zoals gewenst ontvangen.

Percy

Lingfen

Djama

Ons leren kennen?

Kom in contact en vraag een offerte aan!

Contact