RoomdividersEen groene afscheiding in iedere ruimte

Onze roomdividers dienen niet alleen als praktische afscheidingen, maar ook als veelzijdige interieurelementen die de ruimte verdelen. Van functionele flexibiliteit tot stijlvolle sfeermakers, onze roomdividers bieden een perfecte balans tussen vorm en functie voor elke zakelijke omgeving.

De roomdividers van Easyplants zijn gevuld met beplanting van hoogwaardige kunstplanten, waardoor ze niet alleen een visuele aantrekkingskracht toevoegen aan uw ruimte, maar ook een praktische oplossing bieden voor groen in zakelijke omgevingen. Enkele voordelen van onze roomdividers gevuld met kunstplanten zijn:

  • Onderhoudsvrij
  • Allergievriendelijk
  • Geluidsdempend
  • Wieltjes toevoegen is mogelijk
  • (Op lange termijn) kostenbesparend
  • Geen sprake van schimmel, ongedierte of bacteriën

Alles is mogelijk met roomdividers

Creëer een dynamische werkomgeving met onze (verrijdbare) roomdividers. Deze unieke afscheidingen bieden niet alleen privacy waar nodig, maar stellen je ook in staat om de ruimte naar eigen wens in te delen. Van speelse herindelingen tot strakke scheidingen tussen bureaus, onze roomdividers passen zich aan aan jouw behoeften. Profiteer bovendien van de onderhoudsvrije aard van kunstbeplanting, waardoor jij je kan concentreren op je werk zonder zorgen over water geven of snoeien.

Meer privacy met roomdividers van Easyplants

Verminder storende geluiden en creëer een rustige werkomgeving met onze geluidsdempende roomdividers. Of ze nu tussen bureaus  worden geplaatst voor meer privacy of als afscheiding dienen in een drukke winkelruimte, onze roomdividers helpen bij het absorberen van geluiden en zorgen voor een aangenamere akoestiek. Kunstbeplanting fungeert ook als een geluidsdemper, waardoor uw ruimte niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook comfortabeler om in te werken.

Offerte aanvragen

Bekijk onze andere diensten