KunstplantenDe mooiste planten in bijpassende bakken en potten

Kunstplanten: de groene oplossing in ieder zakelijk interieur

Kunstplanten zijn razend populair en dat is niet voor niets! Het beeld van kunstplanten van plastic is definitief verleden tijd. Dankzij nieuwe technologieën zijn kunstplanten tegenwoordig vrijwel niet te onderscheiden van echte planten. Dit opent nieuwe deuren voor het decoreren van zakelijke ruimtes waar levende planten geen optie zijn. Bij het inrichten van een kantoor, winkel of horecagelegenheid kunnen onderhoudsvrije kunstplanten bijna niet meer weggedacht worden.

Bij Easyplants helpen we graag met het vergroenen van de werkomgeving met kunstplanten.

Contact

Inpotten, monteren en uitvouwen

Bij Easyplants zorgen we ervoor dat de kunstplanten stevig worden gemonteerd. Hiervoor gebruiken we een combinatie van purschuim, piepschuim en boomschors.

Onze Methode:

 1. Piepschuim Basis: We plaatsen piepschuim in de pot om een lichte, maar stabiele basis te creëren en de plant op de juiste hoogte te plaatsen.
 2. Purschuim: Vervolgens vullen we de pot op met purschuim, wat zorgt voor stevigheid en langdurige stabiliteit.
 3. Boomschors: Om een echt natuurlijke uitstraling te creëren toppen we de plantenbak altijd af met boomschors waardoor de kunstplant er zo natuurgetrouw mogelijk uitziet.
 4. Uitvouwen: Vervolgens vouwen we de kunstplant zorgvuldig uit en modelleren we de takken en bladeren voor een natuurlijke uitstraling, met onze expertise en helemaal naar wens van de klant.

 

Door deze methode blijven uw kunstplanten stevig op hun plek, ongeacht de omstandigheden.

Een ruim potten en planten assortiment

Ons assortiment met natuurgetrouwe kunstplanten is groot. Zo leveren we hoge en kleine kunstplanten van de hoogste kwaliteit.

Advies nodig over het combineren van kunstplanten en plantenbakken? Wij helpen je graag persoonlijk verder! Easyplants helpt en zorgt voor de juiste combinatie kunstplanten om zo de ruimte perfect in te richten.

We hebben bijna iedere plant in een kunstversie en er past altijd een mooie pot bij. Je kan de plantenbakken laten vullen met verschillende kunstplanten in iedere maat en vorm. Onze ervaren medewerkers monteren en modelleren de kunstplanten met hun expertise en ervaring graag naar uw wens. Zo potten we de kunstplanten in met purschuim voor stevigheid en toppen we plantenbak af met boomschors voor een zo natuurlijk mogelijke uitstraling.

De voordelen:

 • Onderhoudsvrij, dus geen onderhoudscontracten nodig
 • Nooit meer verwelkte planten, bladeren of bloemen
 • Sfeervolle werkomgeving
 • Nauwelijks van echt te onderscheiden
 • Kostenbesparend
 • In iedere ruimte mogelijk
 • Langdurig mooi

De hoogwaardige kwaliteit van onze kunstplanten zelf ervaren?

Bezoek zonder afspraak onze showroom!

Meer informatie

Positieve invloed op zowel medewerkers als klanten

In een zakelijke omgeving spelen sfeer en uitstraling een belangrijke rol voor zowel klant als medewerker. Kunstplanten kunnen de sfeer in iedere ruimte verbeteren door de natuur in huis te halen, zonder enige vorm van onderhoud. De veelzijdigheid van kunstplanten stelt bedrijven in staat om hun unieke visie en sfeer moeiteloos over te dragen. Of het nu gaat om een zakelijke en professionele uitstraling of een warm en uitnodigend gevoel, kunstplanten kunnen overal worden toegevoegd om de gewenste sfeer te creëren.

Offerte opvragen

Bekijk onze andere diensten