GreenwallsBlijvende groene wanden

Op maat gemaakt

Droom je van een blijvende groene wand die een indruk achterlaat? Onze kunsthagen zijn ontworpen om een indrukwekkende greenwall te creëren die iedere ruimte transformeert. Met gedetailleerde afwerking en levensechte texturen zien én voelen de planten natuurlijk aan. Deze groene muren kunnen volledig naar wens worden ontworpen door er verschillende kleurrijke bloemen en planten in te steken. We hebben een groot aantal verschillende kunstbloemen, er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden. Om het helemaal af te maken is het door samenwerkingen met verschillende partners ook mogelijk om bedrijfslogo’s, slogans of neonlicht aan uw greenwall toe te voegen.

Moswand

Flowerwall

Greenwall

Voordelen van een greenwall

Een kunsthaag is de ideale manier om een kale of saaie muur om te toveren tot een prachtige groene muur. Een kunstmuur versterkt de sfeer en uitstraling van een ruimte in een klap enorm.

Voordelen van een groene kunstmuur:

  • Zowel binnen als buiten geschikt
  • Geheel naar eigen wens te verkrijgen
  • Gaat jarenlang mee
  • In veel verschillende soorten te verkrijgen
  • Zorgt voor akoestische demping

 

De mooiste flowerwalls

Onze flowerwalls zijn een statement van elegantie, kleur en blijvende schoonheid.

Met een een breed assortiment aan kleuren en bloemsoorten bieden onze flowerwalls een onbegrensde mogelijkheid om elke ruimte te transformeren. Van zachtroze rozen tot levendige zonnebloemen, van exotische orchideeën tot klassieke tulpen, we hebben een uitgebreide selectie kunstbloemen van real-touch kwaliteit, die de flowerwall perfect passend maken bij je bedrijf.

Of je nu een chique kantooromgeving, een gezellige horecagelegenheid of een trendy showroom wil opfleuren, onze flowerwalls zijn de ideale keuze. Met hun levensechte uitstraling en onderhoudsvrije karakter brengen onze real-touch bloemen niet alleen de natuur binnen, maar creëren ze ook een warme, uitnodigende en magische sfeer voor gasten, klanten en medewerkers.

Kwaliteit en levensduur van een kunsthaag

Easyplants biedt de mogelijkheid om kunstmuren volledig op maat te maken, zodat ze perfect aansluiten bij uw zakelijke ruimtes. Zo zijn de kunstwanden geschikt voor iedere gang, gevel, kantine en op kantoor. Onze kunstmuren en hagen zijn perfect voor zowel binnen- als buitengebruik, met weer- en UV-bestendige eigenschappen. De greenwalls zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, regen, vorst of juist zonlicht. Zo kan er jaren genoten worden van het groen zonder de zorgen van onderhoud.

 

Een groene kunstwand op maat?

Offerte aanvragen

Bekijk onze andere diensten