Veelgestelde vragen al uw vragen beantwoord

Productinformatie

Ondanks dat het onderhoudsvrije karakter van kunstplanten een belangrijke reden is voor hun populariteit, is het aan te bevelen om ze regelmatig schoon te maken. Door de planten regelmatig af te stoffen, behouden ze hun realistische uitstraling. Buiten het afstoffen, hebben de producten geen enkele vorm van verzorging nodig.

Naast de normale kunstplanten en kunstbomen, heeft Easyplants ook een specifiek aanbod van brandvertragende kunstplanten. De brandvertragende producten zijn wat kostbaarder dan de normale kunstplanten in aanschaf. De brandvertragende varianten zijn namelijk behandeld met een extra stof die brandwerend is. Deze behandeling kost niet alleen tijd maar ook het stofje waarmee de plant behandeld wordt is vrij kostbaar.

Easyplants werkt uitsluitend met kunstplanten omdat dit echt onze expertise is. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige kunstplanten en het creëren van prachtige en onderhoudsvrije groene ruimtes voor onze klanten.

Er is een ruim aanbod aan kunstplanten, -bomen en -hagen beschikbaar dat geschikt is voor gebruik buiten. Deze buitenplanten zijn bestand tegen de diverse weersinvloeden. Easyplants biedt speciale UV bestendige producten aan. Door deze kwaliteit zijn ze bestand tegen alle soorten weersomstandigheden: regen, vorst of juist zonlicht. Zo behouden de producten hun groene kleur en zullen de bladeren niet uitvallen. Terwijl je bij een slechtere kwaliteit al snel zal zien dat de bladeren blauw verkleuren.

 

Onze kunstbloemen zijn specifiek ontworpen voor binnengebruik. Het materiaal waarvan ze gemaakt zijn, is niet bestand tegen de weersinvloeden buiten.

Veel bedrijven kiezen voor kunstplanten aangezien deze gezien kunnen worden als duurzame oplossing, omdat deze veel langer meegaan dan natuurlijke planten. Kunstplanten hebben geen water nodig, vereisen geen gebruik van pesticiden of chemicaliën tijdens de productie, en dragen bij aan het verminderen van afval doordat ze niet verwelken. Hierdoor bieden kunstplanten voor veel bedrijven een alternatief voor natuurlijke planten.

 

Ja, onze kunstplanten zijn allergievriendelijk omdat ze geen pollen, stuifmeel of andere allergenen produceren die typisch zijn voor natuurlijke planten. Hierdoor zijn ze een uitstekende keuze voor mensen met allergieën of gevoeligheid voor plantenpollen. Met onze kunstplanten kan je genieten van een groene ruimte zonder de zorgen over allergische reacties.

Service van Easyplants

Je bent altijd van harte welkom in onze showroom in Rotterdam, geheel vrijblijvend.

Liever dat wij bij jou langskomen? Dan brengen wij kosten in rekening op basis van de reistijd. Deze kosten worden natuurlijk verrekend als je achteraf akkoord gaat met onze offerte.

Onze offertes zijn vaak een stuk lager dan die van andere projectaanbieders, omdat Easyplants ook actief is als groothandel onder de naam Greenmoods. Dit stelt ons in staat om projecten met de hoogste kwaliteit kunstplanten te leveren zonder tussenschakel, waardoor we kosten kunnen besparen en deze voordelen direct aan onze klanten kunnen doorberekenen.

De levertijd van een project is afhankelijk van de omvang ervan. Bij Easyplants hebben we het voordeel dat we al onze producten direct op voorraad hebben, waardoor we snel kunnen leveren. Dit stelt ons in staat om efficiënt te werken en onze klanten een snelle en directe service te bieden, ongeacht de grootte van het project. Loop je vandaag onze showroom binnen? Dan gaan we diezelfde dag nog aan de slag met een persoonlijk beplantingsplan!

Ja, we leveren projecten door heel Nederland! Ons doel bij Easyplants Projecten is om hoogwaardige kunstbeplantingstoepassingen toegankelijk te maken voor zakelijke klanten in alle hoeken van het land. Of je bedrijf nu gevestigd is in de bruisende steden, rustige dorpen of ergens daartussenin, wij zorgen ervoor dat onze oplossingen uw zakelijke ruimte verrijken, waar jouw bedrijf ook bevindt.

Showroom

Ja, natuurlijk! We verwelkomen onze klanten graag in onze showroom zonder afspraak. Ons deskundige team staat klaar om advies te geven over de verschillende beplantingsopties die beschikbaar zijn voor iedere zakelijke ruimte. Kom langs op een moment dat het beste uitkomt en laat ons helpen bij het vinden van de perfecte oplossing.

Ons bezoekadres is:

Easyplants Kunstplanten
Andries Copierhof 4
3059LM Rotterdam

Staat uw vraag er niet tussen?

We beantwoorden je vraag graag!

Neem contact met ons op