HorecaBreng sfeer in de horecazaak met Easyplants Projecten

Sfeervolle Ambiance

Breng je horecagelegenheid tot leven met onze hoogwaardige kunstbeplanting. Creëer een warme en uitnodigende sfeer waar gasten zich direct thuis voelen. Onze kunstplanten, -bomen, -muren en -bloemstukken voegen groen en levendigheid toe zonder onderhoud, waardoor jij je kan concentreren op het bedienen van de gasten. We denken graag mee over hoe het interieur de ervaring van jouw gasten optimaal kan maken.

Contact

Kunstbloemen voor een prachtige tafelsetting

Maak de tafels af met realistische kunstbloemen van Easyplants. Kies uit een ruime selectie van bloemen en planten die kleur en elegantie toevoegen aan iedere tafelsetting. Of je nu de voorkeur geeft aan een kleurrijk en levendig arrangement, een klassieke uitstraling, of een strak ontwerp, bij Easyplants vindt je de perfecte kunstbloemen die passen bij de stijl van jouw horecagelegenheid. Duurzaam en altijd fris ogend, onze kunstbloemen vormen de perfecte aanvulling op iedere tafel.

Bekijk bloemstukken

Ruimte-indeling met stijl

Kies voor een fijne en functionele herindeling met onze unieke roomdividers. Deze mobiele afscheidingen bieden niet alleen privacy, maar dragen ook bij aan het stijlen van het interieur. Verrijdbaar en geluidsdempend, ze vormen de perfecte oplossing voor het creëren van intieme eet- en drinkzones in een horecagelegenheid.

Geef de ruimte een uniek karakter met onze roomdividers en plafondbeplanting. Creëer speelse en functionele indelingen, verbeter de akoestiek en voeg groene accenten toe op hogere plekken. Met Easyplants Projecten krijgt iedere horecagelegenheid een veelzijdige en stijlvolle uitstraling.

We denken graag mee

Laat indruk achter op uw klant

Kies voor een groen statement met de imposante kunstbomen en groenmuren van Easyplants Projecten. Onze kunstbomen, met stammen gemaakt van echt hout of bamboe, bieden een natuurlijke uitstraling zonder het gedoe van onderhoud. Laat je ruimte tot leven komen met een prachtige groenmuur die zowel binnen als buiten kan worden geplaatst. Hiermee kam je een unieke en onvergetelijke ambiance creëren die zeker indruk zal maken op alle gasten.

Offerte aanvragen
Adres
Waarmee kunnen we helpen?
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.