KunstbomenLevensechte kunstbomen

De hoogste kwaliteit kunstbomen

Onze kunstbomen worden gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van echte bomen. Er wordt bij ieder blad op de details gelet, de bladeren en takken worden met zorg geselecteerd om een realistische uitstraling te bieden. Het resultaat is een prachtige, natuurgetrouwe boom die elke ruimte laat opleven, of het nu gaat om een kantoor, winkel of horecagelegenheid.

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het bijhouden van water, het trimmen van takken of het bestrijden van ziekten. Onze bomen behouden hun frisheid en schoonheid zonder enige vorm van verzorging, waardoor ze ideaal zijn voor drukke professionals, mensen zonder groene vingers of voor gebruik op locaties waar echte bomen niet gehouden kunnen worden.

Verschillende soorten kunstbomen

De mooiste verschillende soorten kunstbomen vindt u bij ons. Van levensechte kunstkerstbomen tot prachtige kunstpalm- en olijfbomen, wij bieden een uitgebreide selectie. Van grote tot kleine kunstbomen in verschillende soorten en maten, zodat er altijd een optie is die past in uw ruimte.  Met zorgvuldig geselecteerde materialen en vakmanschap bieden onze kunstbomen aantrekkelijke oplossingen voor elke ruimte, het hele jaar door.

Contact

Olijfboom

Bloesemboom

Fruitboom

Custom-made boom

Naast ons uitgebreide assortiment aan kunstbomen is het mogelijk om een custome made boom te maken. Met verschillende soorten boomstammen van echt hout of bamboe kunnen we iedere gewenste boom waarmaken. We boren gaten in de boomstammen en steken er takken in met bladeren van de hoogste kwaliteit kunststof. Door de hoge kwaliteit en de sterke lijm, blijft de boom lang mooi en vervallen de bladeren niet. Bij Easyplants projecten kunnen we een unieke en gepersonaliseerde boom maken, die perfect past bij specifieke wensen en iedere omgeving. Of het nu gaat om een specifieke grootte, vorm of uitstraling, onze vakmensen staan klaar om uw droomboom werkelijkheid te maken.

Offerte opvragen

Bekijk onze andere diensten