Prachtige kunstboeketten met de mooiste kunstbloemen

Realistische kunstbloemen

Onze kleurrijke kunstbloemen zijn van zeer realistische kwaliteit, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van echte bloemen. Door de hoge kwaliteit van onze real-touch kunstbloemen, zien de kunstboeketten er zo natuurgetrouw mogelijk uit. Geniet blijvend van de natuurlijke uitstraling zonder onderhoud. Met onze op maat gemaakte kunstbloemstukken is er geen omkijken meer naar verzorging. Zodra de kunstbloemen staan, zijn ze klaar om voor altijd van te genieten. Zo heb je een leven lang plezier van het bloemstuk!

 

De voordelen van kunstbloemstukken:

  • Een kleurrijke toevoeging aan het interieur
  • Oneindig houdbaar en voor altijd mooi
  • Onafhankelijk van licht, warmte en klimaat
  • Onderhoudsvrij
  • Kostenbesparend op lange termijn

Kunstbloemstuk op maat gemaakt

Onze professionele bloemisten staan voor je klaar om de mooiste boeketten en bloemstukken samen te stellen. Met kennis en expertise kunnen zij de bloemstukken schikken zodat dit èchte blikvangers worden. Met een eindeloze variatie aan bloemen en kleuren kunnen we ieder gewenst arrangement creëren. Of je een strakke, moderne look of een speels boeket wenst, wij passen ons aan ieders stijl en voorkeuren aan.

Duurzame keuze

Onze kunstboeketten bij Easyplants zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook duurzaam in gebruik. Doordat de kunstbloemen veel langer meegaan dan verse bloemen, kunnen de kunstboeketten beschouwd worden als duurzaam. Door de hoge kwaliteit van de bloemen hebben de bloemstukken een erg lange levensduur. Daarom kiezen veel van onze klanten ervoor om verschillende bloemstukken te selecteren zodat er na verloop van tijd gerouleerd kan worden.

 

Blijvend genieten van op maat gemaakte bloemstukken?

Contact

Bekijk onze andere diensten