PlafondbeplantingDe mooiste planten en bloemen aan het plafond

Een Groen Statement aan het Plafond

Laat uw creativiteit de vrije loop met onze op maat gemaakte plafondbeplantingsopties. Als je op zoek bent naar een subtiele toevoeging of een gedurfd statement, wij maken uw visie werkelijkheid met onze veelzijdige ontwerpmogelijkheden.

Voordelen van plafondbeplanting met kunstplanten

  • Verbeterend voor de akoestiek
  • Grote visuele impact op uw ruimte
  • Snel geleverd en gemonteerd
  • Plaats kunstplanten op onbereikbare hoogtes voor natuurlijk groen

Groen op hoogte door kunsthangplanten

Waar de meeste kunstplanten bij Easyplants op de grond geplaatst worden om op die manier de ruimte te decoreren, lenen hangplanten zich erg goed om ook hogere plekken binnen het interieur te decoreren. Ze breken het zicht op een vriendelijke manier en kunnen mooie accenten aanbrengen op een egale muur.

Door kunst(hang)planten is het mogelijk om groen te behouden op onbereikbare hoogtes, zonder enige vorm van onderhoud. In tegenstelling tot natuurlijke planten, die regelmatig water nodig hebben en onderhouden moeten worden, zijn onze kunstplanten onderhoudsvrij. Ze behouden hun natuurlijke uitstraling en frisheid zonder enige inspanning. Dit betekent dat niemand ze water hoeft te geven, rekening hoeft te houden met zonlicht of temperatuur,  tijd hoeft te besteden aan het snoeien of verzorgen van de planten. Met onze kunst(hang)planten kan er zelfs op de meest ontoegankelijke plekken genoten worden van blijvend groen.

Offerte opvragen

Een kunstplafond naar eigen wens

Breng sfeer toe aan de ruimte met onze veelzijdige kunsthagen, die aan het plafond kunnen worden gemonteerd en volledig op maat kunnen worden aangepast naar eigen smaak. Laat je creativiteit de vrije loop door verschillende soorten kleurrijke bloemen toe te voegen en te kiezen uit verschillende kunsthagen.

Bekijk onze andere diensten