Hell’s KitchenGrace, Zalmhuis en Ayla in Rotterdam

We hebben bij de hipste horecalocaties in Rotterdam groen toegevoegd! Bij Grace, Ayla en Zalmhuis hebben we de meest prachtige kunstplanten, plafondbeplanting en bomen geplaatst, waardoor deze hotspots nòg meer stijl en sfeer hebben gekregen.

Onze kunstplanten en bomen brengen een natuurlijke groene uitstraling in de ruimte, zonder de zorgen van onderhoud. Met realistische details en hoogwaardige materialen zorgen ze voor een weelderige, dromerige en gastvrije omgeving die de gasten verwelkomt en betovert.

De plafondbeplanting voegt een verrassend element toe aan de ruimte. Het creëert een unieke en dynamische ambiance die de gasten uitnodigt om te genieten van het interieur. De groene roomdividers zorgen voor privacy tussen de tafels zodat de gasten ultiem van hun heerlijke lunch, borrel of diner kunnen genieten.

Bij Easyplants Projecten streven we ernaar om elke ruimte te transformeren met onze hoogwaardige interieurbeplanting, bij Grace, Ayla en Zalmhuis van Hell’s Kitchen Horeca Group hebben we dat doel bereikt. Ontdek hoe onze kunstplanten en beplanting magie toevoegen aan deze iconische Rotterdamse hotspots!

Ook de natuur in huis halen?

Neem contact met ons op!

Contact Offerte opvragen